Skip to main content

SERVEIS A L'EMPRESA

Cada event és un reflex de la imatge de la seva empresa.

L'equip d'Inhio Empreses dissenya i organitza l'acte de la seva empresa basant-nos en l'objectiu que vostè vulgui assolir: augmentar les vendes, fomentar la col·laboració entre departaments, potenciar la fidelitat dels clients o transmetre un missatge mitjançant sensacions.

Especialitzats en plans d'incentius, inauguracions i convencions, entenem les necessitats de l'empresa i fem d’un acte inoblidable una inversió altament rendible.
Inhio Empreses aconsegueix el millor resultat en qualsevol acte d’empresa

Objectius

El més petit event d'empresa és una inversió i s'ha de tenir en compte el seu retorn. A Inhio l'ajudarem a marcar-lo i assolir-lo.

Calcularem el resultat mitjançant les últimes tècniques de càlcul del retorn ROI per events.

Creativitat

La creativitat fa que un event no s'oblidi fàcilment i per tant el retorn sigui superior.

Transmetem sensacions, provoquem emocions, despertem motivacions amb la creació de noves experiències, úniques, irrepetibles, que asseguren l’obtenció dels objectius marcats per a l’esdeveniment.

basats en resultats

Estem presents en qualsevol event d'empresa del que se'n vulgui treure un benefici, congressos, trobades, reunions i d'altres a tenir en compte com en finalitzar un projecte, la tornada de vacances o els sopars i regals de Nadal. Qualsevol fita especial és bona per fer que el seu equip es senti reconegut.

Congressos

Incentius

Trobades

Inauguracions

Team building

Campanyes

Tots els projectes comencen amb una idea...

comencem?